#breakout photos videos

1,111,011 Posts      Share

0 weeks ago
fizza_zameri MARY KAY Msia - Putrajaya ( @fizza_zameri )

CC CREAM . . CC Cream Mary Kay ni adalah kombinasi SKINCARE + FOUNDATION. Ia berfungsi melembapkan kulit, merawat, berfungsi sebagai anti penuaan juga selain melindungi kulit. . . CC Cream Mary Kay mengandungi SPF15 yang sesuai dipakai untuk kegunaan harian. Sama ada suri rumah atau yg bekerja di ofis. Masih memerlukan perlindungan untuk kulit. . . CC Cream SPF15 melindungi kulit kita sebanyak 93% daripada sinar UV. Adalah disarankan jika anda banyak buat outdoor activity/lebih terdedah kpd UV, tak perlu untuk pakai SPF yg terlalu tinggi kerana semakin tinggi SPF semakin oily tekstur krim dan akan menganggu kerja harian kita, selain itu ianya mungkin boleh menyebabkan pori tersumbat. . . So, jangan merosakkan kulit dengan SPF yg tinggi jika tidak perlu 😍 . . Yang penting CC Cream Mary Kay adalah Non Comodogenic, barulah kulit kita bebas bernafas! . . Ada 4 pilihan warna: ** Very Light ** Light to medium ** Medium to deep ** Deep . . Harga : RM75 Boleh dipakai lebih dr 6 bulan. . . #sonic#skinvigorate#marykaymysg#marykay#foreo#lunamini2#brush#skincare#serum#toner#cleanser#mask#timewise3d#timewiserepair#lumivie#botanicaleffects#putrajaya#cyberjaya#serikembangan#cccream#bangi#foundation#cod#freepostage#acne#breakout#jerawat#jeragat#pigmentation#darkspot

1 0
0 weeks ago
cleosecret.ampang JERAWAT | BREAKOUT ( @cleosecret.ampang )

SOLUTION TERBARU SELAIN MENGGUNAKAN BOTOX DAN INJECTION !!!!!! . SETIAP HARI TAK JEMU TENGOK CERMIN SEBAB WAJAH MAKIN BERSERI-SERI SCANDALZ ni selalu sangat sentuh wajahku, sampai terbawa-bawa ke dalam mimpi. Mana tak nya, macam2 SCANDALZ boleh buat untuk menggembirakan hati aku. . SCANDALZ ni dah buat kulit; ✅ Lebih Lembap ✅ Lebih Anjal Dan Tegang ✅ Kesan Parut Makin Pudar ✅ Glowing Dan Flawless . . Jom dapatkan SCANDALZ SERUM AJAIB ✅ KKM (NOT190408758K) ✅ Tidak Memedihkan Kulit ✅ Bebas Pengelupasan ✅ Jimat – Tahan Sehingga 2 Bulan ✅ Tidak Melekit ✅ 100% Menyerap Ke Dalam Kulit . . Harga yang sangat murah dan berbaloi. Sempena pengenalan SCANDALZ, kami nak bagi tawaran istimewa untuk 50 TERAWAL SAHAJA ! Tawaran ini hanya valid jika anda klik butang ‘SEND MESSAGE’ dibawah. 50 TERAWAL JE TAU !!!!! #scandalzampang #CleoAmpang #jerawatpasir #sabuncleosecret #jeragat #sunburn #kulitkusam #breakout #codampang #posseluruhmalaysia

0 0
9 minutes ago
jstudiosbeautycare J Studios | Singapore ( @jstudiosbeautycare )

A look at Amelie’s Mozzie Mist: Organic and natural insect repellant mist. Formulated with a blend of quality essential oils, usage is safe for infants and expectant mothers. Chase those pesky bugs away! . . . #hovita #hovitaskincare #hovitafacial #purifyingfacial #acnefacial #acne #breakout #cleanpores #acnetreatment #acneskincare #skincare #acnefree #oilyskin #acneskin #acnetips #facial #facialtreatment #jstudios #jstudiosbeautycare

1 0
16 minutes ago
bougasbeautyladyboss BOUGAS TOP AGENT ( @bougasbeautyladyboss )

. . #BougasFaceScrub is the best scrub ever..! . Kulit muka selalu terdedah dgn cahaya matahari, udara xsihat, cuaca yg tak menentu.. so lama2 kulit jadi xbermaya, blackhead whitehead mula membiak.. . So spend sikit masa, belailah muka kita.. scrub & cuci segala kekotoran, bintik2 hitam, sel2 mati dgn #bougasscrub ❤️❤️❤️ . #scrub ni lain dr yg lain.. teksturnya sangat halus & very efektif membuang sel2 kulit mati, blackhead whitehead, mencerahkan & menjadikan kulit korang licin & lembut mcm kulit baby 😍😍😍 . Super MELETOPS skin korang nnt tau..! 😘 . . . . . . . Click link at bio to wasap me k! 😊 . #bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #rawatjerawat #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #uiamkuantan #wawaserum #bougasagent #bougaspahang #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback

1 0
19 minutes ago
harleysdosertao Harleys do Sertão 🤘💀🌵 ( @harleysdosertao )

🤘💀🌵 Red #Diablo 😈🔥🏍💨 ... #Repost 🔄 de nossos seguidores e #Harleyros do V-Rod Brazil (@vrodbrazil )⚡🔥🌟🔝💯✔💀📸🤘 Valeu por compartilhar conosco 📥🔖📩🔖📬 ⚡🏜️💯🏜️💀🏜️🤘🏜️👏🔥 #harleysdosertao #harleyrasdosertao #harleyrosdosertao #SertaoHD #harleydavidsonBrasil #ladiesofharley #300club #iron883 #sportster #fortyeight #roadster #roadking  #vrodnight #vrodmuscle #breakout #electraglide #fatbob #fatboy #ultraglide  #MulheresDeHarley  #liveyourlegend #harleyamerica #harleydavidson

23 minutes ago
harleysdosertao Harleys do Sertão 🤘💀🌵 ( @harleysdosertao )

🤘💀🌵 From another World ⚡💀⚡ .... #Repost 🔄 from our follower and #Rider DragSab (@harley_barackk64 )⚡🔥🌟🔝💯✔💀📸🤘 Thanks for sharing with us 📥🔖📩🔖📬 ⚡🏜️💯🏜️💀🏜️🤘🏜️👏🔥 #harleysdosertao #harleyrasdosertao #harleyrosdosertao #SertaoHD #harleydavidsonBrasil #ladiesofharley #300club #iron883 #sportster #fortyeight #roadster #roadking  #vrodnight #vrodmuscle #breakout #electraglide #fatbob #fatboy #ultraglide  #MulheresDeHarley  #liveyourlegend #harleyamerica #harleydavidson

27 minutes ago
harleysdosertao Harleys do Sertão 🤘💀🌵 ( @harleysdosertao )

Uma foto para lembrar que a única coisa que a mulher é obrigada a fazer é se cuidar!!! 💫💢🌟 #OutubroRosa 💕 .... As outras coisas, elas fazem como quiserem, quando quiserem e o quê e com quem quiserem 🤘💃🏻⚡🔥 ... #BrazilianLadiesofHarley 💃🏻🇧🇷🏍💨 ♀️♀️ #Repost 🔄 de nossa seguidora e #Harleyra, a #Lady 💃🏼 Sheila (@sheila_class_biker )⚡🔥🌟🔝💯✔💀📸🤘 Valeu por compartilhar conosco 📥🔖📩🔖📬 ⚡🏜️💯🏜️💀🏜️🤘🏜️👏🔥 #harleysdosertao #harleyrasdosertao #harleyrosdosertao #SertaoHD #harleydavidsonBrasil #ladiesofharley #300club #iron883 #sportster #fortyeight #roadster #roadking  #vrodnight #vrodmuscle #breakout #electraglide #fatbob #fatboy #ultraglide  #MulheresDeHarley  #liveyourlegend #harleyamerica #harleydavidson

32 minutes ago
harleysdosertao Harleys do Sertão 🤘💀🌵 ( @harleysdosertao )

Should I be perfect? No, you shouldn't! But you must be Free and Happy! 🌟📸💃🏻 .. #BrazilianLadiesofHarley 💃🏻🇧🇷🏍💨 ♀️♀️ #Repost 🔄 de nossa seguidora e #Harleyra, a #Lady 💃🏼 Alice (@alice_e_sua_harley )⚡🔥🌟🔝💯✔💀📸🤘 Valeu por compartilhar conosco 📥🔖📩🔖📬 ⚡🏜️💯🏜️💀🏜️🤘🏜️👏🔥 #harleysdosertao #harleyrasdosertao #harleyrosdosertao #SertaoHD #harleydavidsonBrasil #ladiesofharley #300club #iron883 #sportster #fortyeight #roadster #roadking  #vrodnight #vrodmuscle #breakout #electraglide #fatbob #fatboy #ultraglide  #MulheresDeHarley  #liveyourlegend #harleyamerica #harleydavidson

an hour ago
ilovepizzachiba I Love PIZZA ( @ilovepizzachiba )

急に寒いですね❄️寒い時はピザですね。食べても暖かいし、ポケットに入れても暖かいですね。 本日は祝日のためランチより営業しております! #ilovepizza #千葉グルメ #ピザ #千葉ピザ #千葉ランチ #千葉カフェ #アイラブピザ #pizza #americandiner #60s #ビンテージ #lightningmagazine #popeyemagazine #casabrutus #ozmagazine #hanako #tokyocalendar #cafemiru #harleydavidson #ハーレーダビッドソン #fxsb #breakout #ブレイクアウト #fortyeight #レトロ #女子会 #pizzagirl #ubereats

an hour ago
podgycat Atsushi Matsumoto ( @podgycat )

三角西港からの宇土マリーナで海鮮丼(^^) 天気が良くて気分良く走ってます(^^) 今日はソロツー #harleydavidson #breakout #ハーレーダビッドソン #ブレイクアウト #バイク好きな人と繋がりたい #バイクのある風景 #三角西港 #宇土マリーナ #海鮮丼 #タバコ買って帰る

53 0
an hour ago
qtum.qtum Qtum ( @qtum.qtum )

#Bitcoin testing the downward trendline again this morning. #aelf @qtum.qtum

1 1
an hour ago
trijyacustommotorcycles Yoshiyuki Okamoto ( @trijyacustommotorcycles )

. 鏡面塗装の極みを製作しています 時間が掛かりますが手を抜かずコツコツと♪塗って乾燥させて磨いて この繰り返し!ただそれに集中です😃✨ 上塗りの下地が完成です 凄いよ😁👌 . TRIJYA custom paint for Justice . #カスタムぺイント #塗装 #カスタム #custompainting #breakout #breakoutgram #softail #harley #harleydavidson #harleycustom #harleydavidsonjapan #harleydavidsonbreakout #harley_davidson #trijya #trijyastyle #トライジャ #trijyacustom #ブレイクアウトカスタム #ブレイクアウト #ハーレー #ハーレーカスタム #ハーレー男子 #カスタムハーレー #カスタムバイク #ハーレーダビッドソン #custommotorcycle #custombike #バイク大好き #バイク乗りと繋がりたい

an hour ago
fritzetn Fritz Etienne ( @fritzetn )

I See. I Want. I Grind. I Get🔥

an hour ago
neqzrecords 😈😈 MUSIC 😈😈 ( @neqzrecords )

😈😈😈😈soul songs.....#sooners #songs #support #onique# newzrecords #breakout

4 0
an hour ago
majapahitcapital MajapahitCapital ( @majapahitcapital )

There are winners and there are losers.. Anyway good trade Profit for the day: $5.10 (+0.25%) . #majapahitcapital #forex #gbpusd #hedgefund #fundmanager #breakoutstrategy #breakout #openingrangebreakout

1 0
an hour ago
mileysaway23 Miley Cyrus ( @mileysaway23 )

She’s so cute tbh ❤️ @mileycyrus

5 1
2 hours ago
ainaabeauty.zatul Agent Ainabeauty Batu pahat ( @ainaabeauty.zatul )

AINAA HONEY & OAT SCRUB MASK 2 in 1...... . Dalam satu botol ade 2 function.... Scrub & Mask...jadi dah jimat duit tak payah nak beli scrub & mask asing2.......beli je Ainaa srcub dah dapat keduanya......jimat bukan..❤️❤️ . area bandar batu pahat,boleh whatssap untuk order atau pun sebarang pertanyaan okeyh..🥰🥰

2 hours ago
emdoll.jot Emdoll Beauty Agent ( @emdoll.jot )

PROMO ALHIJRAH!!!! MUDAH ! JIMAT ! CEPAT ✨ . lepas ni dah tak perlu susah susah bawak banyak barang jika nak kelihatan FLAWLESS gituuu.sebab saiz yang memadai 15ml botol perfect serum je pun dah cukup untuk nampak cantik & rawat masalah kulit mukaa tu . - Hanya perlu titiskan PERFECT SERUM 2x sehari dan comfirm perghh perghh hasilnya makin lama makin lawaaaaaa uolls ! . - YES! SANGAT TRAVEL FRIENDLY ✨ - READY STOCK & POSTAGE SETIAP HARI 📮RM8 (SM)|RM12 (SS) - 🛩COD AREA -  Whatsapp me now for order 📲 . . #emdollbeauty #emdollserum #emdollcushion #perfectserum #visitmyig #serumterbaik #emdollperfectserum #emdollserum #serumbotoxmalaysia #serumjerawat #serumjeragat #sayanakcantik #tutorialmakeup #neelofa #jomcantik #muabellaz #fattahamin #serumpalingbaik #dollperfectserummurah #paidreviewmalaysia #serum #serumterbaikmalaysia #serumwajah #rawatbreakout #breakout #serumbreakout

0 0
2 hours ago
emdoll.jot Emdoll Beauty Agent ( @emdoll.jot )

PROMO ALHIJRAH!!!! MUDAH ! JIMAT ! CEPAT ✨ . lepas ni dah tak perlu susah susah bawak banyak barang jika nak kelihatan FLAWLESS gituuu.sebab saiz yang memadai 15ml botol perfect serum je pun dah cukup untuk nampak cantik & rawat masalah kulit mukaa tu . - Hanya perlu titiskan PERFECT SERUM 2x sehari dan comfirm perghh perghh hasilnya makin lama makin lawaaaaaa uolls ! . - YES! SANGAT TRAVEL FRIENDLY ✨ - READY STOCK & POSTAGE SETIAP HARI 📮RM8 (SM)|RM12 (SS) - 🛩COD AREA -  Whatsapp me now for order 📲 . . #emdollbeauty #emdollserum #emdollcushion #perfectserum #visitmyig #serumterbaik #emdollperfectserum #emdollserum #serumbotoxmalaysia #serumjerawat #serumjeragat #sayanakcantik #tutorialmakeup #neelofa #jomcantik #muabellaz #fattahamin #serumpalingbaik #dollperfectserummurah #paidreviewmalaysia #serum #serumterbaikmalaysia #serumwajah #rawatbreakout #breakout #serumbreakout

1 0
2 hours ago
emdoll.jot Emdoll Beauty Agent ( @emdoll.jot )

PROMO ALHIJRAH!!!! MUDAH ! JIMAT ! CEPAT ✨ . lepas ni dah tak perlu susah susah bawak banyak barang jika nak kelihatan FLAWLESS gituuu.sebab saiz yang memadai 15ml botol perfect serum je pun dah cukup untuk nampak cantik & rawat masalah kulit mukaa tu . - Hanya perlu titiskan PERFECT SERUM 2x sehari dan comfirm perghh perghh hasilnya makin lama makin lawaaaaaa uolls ! . - YES! SANGAT TRAVEL FRIENDLY ✨ - READY STOCK & POSTAGE SETIAP HARI 📮RM8 (SM)|RM12 (SS) - 🛩COD AREA -  Whatsapp me now for order 📲 . . #emdollbeauty #emdollserum #emdollcushion #perfectserum #visitmyig #serumterbaik #emdollperfectserum #emdollserum #serumbotoxmalaysia #serumjerawat #serumjeragat #sayanakcantik #tutorialmakeup #neelofa #jomcantik #muabellaz #fattahamin #serumpalingbaik #dollperfectserummurah #paidreviewmalaysia #serum #serumterbaikmalaysia #serumwajah #rawatbreakout #breakout #serumbreakout

0 0
2 hours ago
softailgram Softailgram ( @softailgram )

Follow 🔥 @softailgram 🔥 for the best HD Softail photos on Instagram ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Thanks for sharing: [ @zombiehead916 ] ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 💥Tag #softailgram for a chance to be featured! 💥 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Do you want to promote your products? Message us ✉️ #harley #softail #harleyriders #softailslim #fatboy #softaildeluxe #vicla #heritage #breakout #darkcustom #harleydavidsondaily #softailspringer #liveyourlegend #harleydavidson #harleygram #chopper #softailbreakout

508 0
2 hours ago
amiezakasim PERFECT SERUM 🌸 ( @amiezakasim )

PROMO ALHIJRAH!!!! MUDAH ! JIMAT ! CEPAT ✨ . lepas ni dah tak perlu susah susah bawak banyak barang jika nak kelihatan FLAWLESS gituuu.sebab saiz yang memadai 15ml botol perfect serum je pun dah cukup untuk nampak cantik & rawat masalah kulit mukaa tu . - Hanya perlu titiskan PERFECT SERUM 2x sehari dan comfirm perghh perghh hasilnya makin lama makin lawaaaaaa uolls ! . - YES! SANGAT TRAVEL FRIENDLY ✨ - READY STOCK & POSTAGE SETIAP HARI 📮RM8 (SM)|RM12 (SS) - 🛩COD AREA -  Whatsapp me now for order 📲 . . #emdollbeauty #emdollserum #emdollcushion #perfectserum #visitmyig #serumterbaik #emdollperfectserum #emdollserum #serumbotoxmalaysia #serumjerawat #serumjeragat #sayanakcantik #tutorialmakeup #neelofa #jomcantik #muabellaz #fattahamin #serumpalingbaik #dollperfectserummurah #paidreviewmalaysia #serum #serumterbaikmalaysia #serumwajah #rawatbreakout #breakout #serumrawatbreakout

16 0
2 hours ago
emdoll.jot Emdoll Beauty Agent ( @emdoll.jot )

PROMO ALHIJRAH!!!! MUDAH ! JIMAT ! CEPAT ✨ . lepas ni dah tak perlu susah susah bawak banyak barang jika nak kelihatan FLAWLESS gituuu.sebab saiz yang memadai 15ml botol perfect serum je pun dah cukup untuk nampak cantik & rawat masalah kulit mukaa tu . - Hanya perlu titiskan PERFECT SERUM 2x sehari dan comfirm perghh perghh hasilnya makin lama makin lawaaaaaa uolls ! . - YES! SANGAT TRAVEL FRIENDLY ✨ - READY STOCK & POSTAGE SETIAP HARI 📮RM8 (SM)|RM12 (SS) - 🛩COD AREA -  Whatsapp me now for order 📲 . . #emdollbeauty #emdollserum #emdollcushion #perfectserum #visitmyig #serumterbaik #emdollperfectserum #emdollserum #serumbotoxmalaysia #serumjerawat #serumjeragat #sayanakcantik #tutorialmakeup #neelofa #jomcantik #muabellaz #fattahamin #serumpalingbaik #dollperfectserummurah #paidreviewmalaysia #serum #serumterbaikmalaysia #serumwajah #rawatbreakout #breakout #serumbreakout

1 0
2 hours ago
junnibeauty.perakian SKINCARE HALAL & SELAMAT❤️ ( @junnibeauty.perakian )

BARU JE JERAWAT DATANG SEMALAM, SAPU JE SERUM AJAIB TERUS MENGECUT...😱😱⁣ ⁣ “ wow! biar betul ??? Saya bangun pagi habis semua jerawat mengecut..⁣ ⁣ “ sebelum ni guna local produk lagi mahal dari ni tapi takde kesan apa apa... saya baru seminggu guna licen serum, parut makin pudar.. tak sabar nak tunggu habis 1 botol 🤩🤩...⁣ Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻 ❗️WHITEHEAD ❗️BLACKHEAD ❗️PARUT JERAWAT ❗️JERAWAT ❗️KULIT KUSAM Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi untuk FAST RESPONSE terus whatsapp admin ke www.wasap.my/60199674492 sekarang tau! - SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘 . #sayajualserum #licenserum #stoskisthejunni #skincareorganik #kkm #breakout #sunburn #jomcantek #muslimproduk

1 0
2 hours ago
emdoll.jot Emdoll Beauty Agent ( @emdoll.jot )

PROMO ALHIJRAH!!!! MUDAH ! JIMAT ! CEPAT ✨ . lepas ni dah tak perlu susah susah bawak banyak barang jika nak kelihatan FLAWLESS gituuu.sebab saiz yang memadai 15ml botol perfect serum je pun dah cukup untuk nampak cantik & rawat masalah kulit mukaa tu . - Hanya perlu titiskan PERFECT SERUM 2x sehari dan comfirm perghh perghh hasilnya makin lama makin lawaaaaaa uolls ! . - YES! SANGAT TRAVEL FRIENDLY ✨ - READY STOCK & POSTAGE SETIAP HARI 📮RM8 (SM)|RM12 (SS) - 🛩COD AREA -  Whatsapp me now for order 📲 . . #emdollbeauty #emdollserum #emdollcushion #perfectserum #visitmyig #serumterbaik #emdollperfectserum #emdollserum #serumbotoxmalaysia #serumjerawat #serumjeragat #sayanakcantik #tutorialmakeup #neelofa #jomcantik #muabellaz #fattahamin #serumpalingbaik #dollperfectserummurah #paidreviewmalaysia #serum #serumterbaikmalaysia #serumwajah #rawatbreakout #breakout #serumbreakout

1 0
2 hours ago
emdoll.jot Emdoll Beauty Agent ( @emdoll.jot )

PROMO ALHIJRAH!!!! MUDAH ! JIMAT ! CEPAT ✨ . lepas ni dah tak perlu susah susah bawak banyak barang jika nak kelihatan FLAWLESS gituuu.sebab saiz yang memadai 15ml botol perfect serum je pun dah cukup untuk nampak cantik & rawat masalah kulit mukaa tu . - Hanya perlu titiskan PERFECT SERUM 2x sehari dan comfirm perghh perghh hasilnya makin lama makin lawaaaaaa uolls ! . - YES! SANGAT TRAVEL FRIENDLY ✨ - READY STOCK & POSTAGE SETIAP HARI 📮RM8 (SM)|RM12 (SS) - 🛩COD AREA -  Whatsapp me now for order 📲 . . #emdollbeauty #emdollserum #emdollcushion #perfectserum #visitmyig #serumterbaik #emdollperfectserum #emdollserum #serumbotoxmalaysia #serumjerawat #serumjeragat #sayanakcantik #tutorialmakeup #neelofa #jomcantik #muabellaz #fattahamin #serumpalingbaik #dollperfectserummurah #paidreviewmalaysia #serum #serumterbaikmalaysia #serumwajah #rawatbreakout #breakout #serumbreakout

2 0
3 hours ago
ikramreborn Ikatan Remaja Masjid Al-Muslim ( @ikramreborn )

Yang pertama Akan dihisab. Dan kalian harus tau, tidak Ada setitik dunia pun yang Akan di bawa ke Liang lahat . IKRAM (Ikatan Remaja Mesjid Al Muslim) . Semoga apa yang kami share. Bisa menjadi Amal jariyah Bagi kami, serta donatur donatur. Baik dalam ekonomi, tenaga dan Do'a. tentunya ini semua bisa menjadi penyulut semangatt kami disaat semangat kami melemah. . "Peradaban berawal dari Masjid" Link YouTube cek Bio . @ikramreborn . #pecintasholawat #sholawatNabi #sholawat #pemudabangkit #peradabanberawaldarimesjid #mesjid #mesjidalmuslim #Ikram #breakout #offGames #offPuBG #offmobileLegends #offCod

9 0
3 hours ago
jie_shaklee95 Shaklee_ain ( @jie_shaklee95 )

VITAMIN C PALING MURAH! PALING BANYAK! GRAB YOURS NOW❤️ . . VITAMIN PALING MURAH UNTUK KULIT CANTIK! . . Ramai customers yang tanya Jieha dalam SET KECANTIKAN KULIT, kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume. . Jawapan Jieha semestinya VITAMIN C yang paling penting dan juga sebenarnya paling jimat! Sebotol ada 180 biji, tahan sehingga 6 bulan penggunaan yer.😊 . Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊Menjadikan kulit lebih gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊Mengurangkan minyak dekat muka 🍊Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, selsema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Mengawal kelemumur 🍊Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍊Mengurangkan keguguran rambut 🍊Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik 🍊Mengelakkan daripada uban . . More info, consultation & order, Ain Trusted SID 📲0136293499 #shaklee #shakleemachang #shakleeKelantan #sunburnt #breakout #jerawatresdung #setjerawat

0 0
3 hours ago
ani_xv1900a_midnightstar アニ ( @ani_xv1900a_midnightstar )

2019/10/20(SUN) バイカーズカフェ「TOPGUN touring」 @skyhighlegend2018 @abyuuya @m_n.37 @mi_ko8300 @yukiakarin1221 とっても楽しい時間でした、 ありがとうございました😆 🎵✨❗️ みんなサイコーかよ✨❗️ (こういうことうちはないからw) #bike#biker#yamaha#xvs1900a#xvs1300a#midnihgtstar##harleydavitson#sportster#seventwo#breakout#dragstar400#dragstar classic400#バイク#バイクスタイル#ツーリング#ヤマハ#ミッドナイトスター#国産アメリカン#大型アメリカン#yamahaが美しい#おっさんライダー#ハーレーに間違われる#ハーレーやないねん#バイクのある風景#バイクのある暮らし#バイクが好きだ#バイクライフ#バイク乗りと繋がりたい#TOPGUN

28 4
3 hours ago
junior_custom_motos Junior Custom ( @junior_custom_motos )

Escapamento operado e trocado a flauta pra inox,escurecimento nas setas,pintura personalizada na primária!! #harleydavidson #breakout #escapamentoesportivo

29 0
3 hours ago
trijyacustommotorcycles Yoshiyuki Okamoto ( @trijyacustommotorcycles )

. T-BOSSお勧め!タイヤリフレッシュ剤を販売開始いたしますね(*^-^*)/ タイヤの黒色を蘇らせるためのリフレッシュ剤 ★非配合 シリコーン&有機溶剤 は配合されていません ★中性剤なのでタイヤゴムを侵さない ★タイヤの保管管理に最適 ★タイヤワックスではありません ★タイヤ接地面滑りが無い ★劣化防止剤やワックスなどの染み出し変色(白・黄ばみ・茶色など)がない ★販売予定価格 本体&スポンジ ¥2,500-(税別) 今までいろいろ使ったけど一番良かったかもf^^;) よろしくねぇ(*^-^*) . #タイヤワックス #タイヤ #塗装 #カスタム #リフレッシュ #breakout #breakoutgram #softail #harley #harleydavidson #harleycustom #harleydavidsonjapan #harleydavidsonbreakout #harley_davidson #trijya #trijyastyle #トライジャ #trijyacustom #ブレイクアウトカスタム #ブレイクアウト #ハーレー #ハーレーカスタム #ハーレー男子 #カスタムハーレー #カスタムバイク #ハーレーダビッドソン #custommotorcycle #custombike #バイク大好き #バイク乗りと繋がりたい

3 hours ago
loverabyain Lovera Kajang. Hari2 COD😊 ( @loverabyain )

📢CLEARANCE SALE📢 . LIPMATTE LOVERA MASIH BERBAKI BEBERAPA PCS JE NI. SIS BG HARGA MUR MUR SBB NK CLEARKN STOCK JE NI. . . . ✔ Tahan lama⠀ ✔ Transfer proof⠀ ✔ Kiss proof⠀ ✔ Tidak mengeringkan bibir - ada argan oil tw ✔ Ringan seperi tak pakai apa2.⠀ .⠀ . . 🚗COD Area Kajang, Bandar Baru Bangi, UKM, UNITEN, UPM, IOI Mall Putrajaya, Q Sentral, KL Sentral dan NU Sentral 🏠Postage RM8 SM/ RM12 SS 📱Whatsapp for fast reply, click link on the bio. . . #BreakUpWithBreakoutWithLovera #LoveraMalaysia #rutinskincare #pelembap #kulitkering #naturalskincare #acnetreatment #FinallySkincareThatWorks #loverakajang #loverabangi #loveraputrajaya #loveraupm #loverabandarbarubangi #codlovera #agenlovera #loveraagentselangor #breakout #oilyskin #kulitberminyak #glassskin #loverasuperboss #moisture #kulitlembab #LipMatteLovera #moisturelipmatte #bibirkering #bibircantik

3 hours ago
uyiabraham Uyi Abraham Vonza ( @uyiabraham )

Don’t put money first. Put value first. One of my mentees who attended our last Dominion Network conference #BreakOut was so blessed at the conference and grateful for my impact in his life he sent me a $1000 check via our church Elevate Church. I get blessed like this all day. The only reason I am sharing this post is to bless you with this principle: PUT OUT VALUE FIRST, THEN MONEY WILL FOLLOW. Some people try to do it the other way and it never works. Of course not everyone you helped, mentored, taught, blessed or inspired will bless you back. 90% of them will work away after getting blessed and pretend you are a stranger but it’s ok. The lepers did that to Jesus too. Only the 10% GRATEFUL ones is all you need. So stop worrying about who left or broke your heart. Keep pouring out and your 10% will forever be grateful and will bless you back! #GoJesus #BlessSomebody #DrVonza #AccurateProphet #GodismyCEO

5 2
3 hours ago
taxmoneybiz Tax Preparation Certification ( @taxmoneybiz )

Don’t put money first. Put value first. One of my mentees who attended our last Dominion Network conference #BreakOut was so blessed at the conference and grateful for my impact in his life he sent me a $1000 check via our church Elevate Church. I get blessed like this all day. The only reason I am sharing this post is to bless you with this principle: PUT OUT VALUE FIRST, THEN MONEY WILL FOLLOW. Some people try to do it the other way and it never works. Of course not everyone you helped, mentored, taught, blessed or inspired will bless you back. 90% of them will work away after getting blessed and pretend you are a stranger but it’s ok. The lepers did that to Jesus too. Only the 10% GRATEFUL ones is all you need. So stop worrying about who left or broke your heart. Keep pouring out and your 10% will forever be grateful and will bless you back! #GoJesus #BlessSomebody #DrVonza #AccurateProphet #GodismyCEO

4 1
3 hours ago
loverabyain Lovera Kajang. Hari2 COD😊 ( @loverabyain )

Indulge your skin in this powerful multi-tasker that works as a lightweight foundation , sunblock and acne treatment to give you a dewy finishing all day long!.. . Best for dry to normal skin . . . Price : RM 45 . . 🚗COD Area Kajang, Bandar Baru Bangi, UKM, UNITEN, UPM, IOI Mall Putrajaya, Q Sentral, KL Sentral dan NU Sentral 🏠Postage RM8 SM/ RM12 SS 📱Whatsapp for fast reply, click link on the bio. . . #BreakUpWithBreakoutWithLovera #LoveraMalaysia #rutinskincare #pelembap #kulitkering #naturalskincare #acnetreatment #FinallySkincareThatWorks #loverakajang #loverabangi #loveraputrajaya #loveraupm #loverabandarbarubangi #codlovera #agenlovera #loveraagentselangor #breakout #oilyskin #kulitberminyak #glassskin #loverasuperboss #moisture #kulitlembab #dryskin #greenbeautyproducts #nontoxicskincare #nontoxicliving #beautycare #beautybox #beautytime

0 0
4 hours ago
fantasyfootballhottakes FantasyFootballHottakes | FFHT ( @fantasyfootballhottakes )

Monday Night Football Starts/Sits! To help with your DFS lineups, here are who i’m staying away from and starting this week. My DFS lineup will be posted for you guys to judge as well on my story! Start of the Week: James White ALRIGHT let’s see if I cannot completely butcher game predictions this time around. James White is going to have a key role in the success of the Patriots offense. Believe it or not, the Jets are pretty decent at stopping the run, and now they have CJ Mosley back who will be all over the field. This will lead to Sony Michel getting shut down and James White being the better back based off his pass catching usage. With the wide receiver unit banged up and White having 9 targets last game because of it, he can be a PPR monster against below average Jets DBs. Who do you think will perform the best this game? Comment below who you think it is and give your score predictions as well👇🏻

97 16
4 hours ago
beautyby_jieha SHAKLEE HARGA STUDENT ( @beautyby_jieha )

VITAMIN C PALING MURAH! PALING BANYAK! GRAB YOURS NOW❤️ . . VITAMIN PALING MURAH UNTUK KULIT CANTIK! . . Ramai customers yang tanya Jieha dalam SET KECANTIKAN KULIT, kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume. . Jawapan Jieha semestinya VITAMIN C yang paling penting dan juga sebenarnya paling jimat! Sebotol ada 180 biji, tahan sehingga 6 bulan penggunaan yer.😊 . Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊Menjadikan kulit lebih gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊Mengurangkan minyak dekat muka 🍊Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, selsema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Mengawal kelemumur 🍊Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍊Mengurangkan keguguran rambut 🍊Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik 🍊Mengelakkan daripada uban . . More info, consultation & order, Jieha Trusted SID 📲019-3185400 #shaklee #shakleeuitmshahalam #shakleeuitmpuncakalam #sunburnt #breakout #jerawatresdung #setjerawat

1 0
4 hours ago
beautyby_jieha SHAKLEE HARGA STUDENT ( @beautyby_jieha )

VITAMIN C PALING MURAH! PALING BANYAK! GRAB YOURS NOW❤️ . . VITAMIN PALING MURAH UNTUK KULIT CANTIK! . . Ramai customers yang tanya Jieha dalam SET KECANTIKAN KULIT, kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume. . Jawapan Jieha semestinya VITAMIN C yang paling penting dan juga sebenarnya paling jimat! Sebotol ada 180 biji, tahan sehingga 6 bulan penggunaan yer.😊 . Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊Menjadikan kulit lebih gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊Mengurangkan minyak dekat muka 🍊Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, selsema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Mengawal kelemumur 🍊Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍊Mengurangkan keguguran rambut 🍊Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik 🍊Mengelakkan daripada uban . . More info, consultation & order, Jieha Trusted SID 📲019-3185400 #shaklee #shakleeuitmshahalam #shakleeuitmpuncakalam #sunburnt #breakout #jerawatresdung #setjerawat

1 0
4 hours ago
mim1chu 🖤🐉 Mia 🐉🖤 ( @mim1chu )

How long has it been since the dragon’s shown it’s face? How long has it been since the terror and flames scorched the land? 🍪 🍪 🍪 🍪 🍪 🍪Tags - #pitaya #dragon #dragonfruit #cookierun #ovenbreak #breakout #devsis #dragonfruitcookie #pitayadragoncookie #crob #lance #spear #wings #fruit #cookie #cookies #sketch #myart #digitalart #improudofthis

23 1
4 hours ago
beautyby_jieha SHAKLEE HARGA STUDENT ( @beautyby_jieha )

VITAMIN C PALING MURAH! PALING BANYAK! GRAB YOURS NOW❤️ . . VITAMIN PALING MURAH UNTUK KULIT CANTIK! . . Ramai customers yang tanya Jieha dalam SET KECANTIKAN KULIT, kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume. . Jawapan Jieha semestinya VITAMIN C yang paling penting dan juga sebenarnya paling jimat! Sebotol ada 180 biji, tahan sehingga 6 bulan penggunaan yer.😊 . Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊Menjadikan kulit lebih gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊Mengurangkan minyak dekat muka 🍊Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, selsema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Mengawal kelemumur 🍊Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍊Mengurangkan keguguran rambut 🍊Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik 🍊Mengelakkan daripada uban . . More info, consultation & order, Jieha Trusted SID 📲019-3185400 #shaklee #shakleeuitmshahalam #shakleeuitmpuncakalam #sunburnt #breakout #jerawatresdung #setjerawat

1 0
4 hours ago
beautyby_jieha SHAKLEE HARGA STUDENT ( @beautyby_jieha )

VITAMIN C PALING MURAH! PALING BANYAK! GRAB YOURS NOW❤️ . . VITAMIN PALING MURAH UNTUK KULIT CANTIK! . . Ramai customers yang tanya Jieha dalam SET KECANTIKAN KULIT, kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume. . Jawapan Jieha semestinya VITAMIN C yang paling penting dan juga sebenarnya paling jimat! Sebotol ada 180 biji, tahan sehingga 6 bulan penggunaan yer.😊 . Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊Menjadikan kulit lebih gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊Mengurangkan minyak dekat muka 🍊Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, selsema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Mengawal kelemumur 🍊Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍊Mengurangkan keguguran rambut 🍊Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik 🍊Mengelakkan daripada uban . . More info, consultation & order, Jieha Trusted SID 📲019-3185400 #shaklee #shakleeuitmshahalam #shakleeuitmpuncakalam #sunburnt #breakout #jerawatresdung #setjerawat

1 0
4 hours ago
beautyby_jieha SHAKLEE HARGA STUDENT ( @beautyby_jieha )

VITAMIN C PALING MURAH! PALING BANYAK! GRAB YOURS NOW❤️ . . VITAMIN PALING MURAH UNTUK KULIT CANTIK! . . Ramai customers yang tanya Jieha dalam SET KECANTIKAN KULIT, kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume. . Jawapan Jieha semestinya VITAMIN C yang paling penting dan juga sebenarnya paling jimat! Sebotol ada 180 biji, tahan sehingga 6 bulan penggunaan yer.😊 . Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊Menjadikan kulit lebih gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊Mengurangkan minyak dekat muka 🍊Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, selsema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Mengawal kelemumur 🍊Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍊Mengurangkan keguguran rambut 🍊Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik 🍊Mengelakkan daripada uban . . More info, consultation & order, Jieha Trusted SID 📲019-3185400 #shaklee #shakleeuitmshahalam #shakleeuitmpuncakalam #sunburnt #breakout #jerawatresdung #setjerawat

1 0
4 hours ago
beautyby_jieha SHAKLEE HARGA STUDENT ( @beautyby_jieha )

VITAMIN C PALING MURAH! PALING BANYAK! GRAB YOURS NOW❤️ . . VITAMIN PALING MURAH UNTUK KULIT CANTIK! . . Ramai customers yang tanya Jieha dalam SET KECANTIKAN KULIT, kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume. . Jawapan Jieha semestinya VITAMIN C yang paling penting dan juga sebenarnya paling jimat! Sebotol ada 180 biji, tahan sehingga 6 bulan penggunaan yer.😊 . Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊Menjadikan kulit lebih gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊Mengurangkan minyak dekat muka 🍊Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, selsema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Mengawal kelemumur 🍊Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍊Mengurangkan keguguran rambut 🍊Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik 🍊Mengelakkan daripada uban . . More info, consultation & order, Jieha Trusted SID 📲019-3185400 #shaklee #shakleeuitmshahalam #shakleeuitmpuncakalam #sunburnt #breakout #jerawatresdung #setjerawat

1 0
4 hours ago
beautyby_jieha SHAKLEE HARGA STUDENT ( @beautyby_jieha )

VITAMIN C PALING MURAH! PALING BANYAK! GRAB YOURS NOW❤️ . . VITAMIN PALING MURAH UNTUK KULIT CANTIK! . . Ramai customers yang tanya Jieha dalam SET KECANTIKAN KULIT, kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume. . Jawapan Jieha semestinya VITAMIN C yang paling penting dan juga sebenarnya paling jimat! Sebotol ada 180 biji, tahan sehingga 6 bulan penggunaan yer.😊 . Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊Menjadikan kulit lebih gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊Mengurangkan minyak dekat muka 🍊Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, selsema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Mengawal kelemumur 🍊Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍊Mengurangkan keguguran rambut 🍊Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik 🍊Mengelakkan daripada uban . . More info, consultation & order, Jieha Trusted SID 📲019-3185400 #shaklee #shakleeuitmshahalam #shakleeuitmpuncakalam #sunburnt #breakout #jerawatresdung #setjerawat

1 0
4 hours ago
beautyby_jieha SHAKLEE HARGA STUDENT ( @beautyby_jieha )

VITAMIN C PALING MURAH! PALING BANYAK! GRAB YOURS NOW❤️ . . VITAMIN PALING MURAH UNTUK KULIT CANTIK! . . Ramai customers yang tanya Jieha dalam SET KECANTIKAN KULIT, kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume. . Jawapan Jieha semestinya VITAMIN C yang paling penting dan juga sebenarnya paling jimat! Sebotol ada 180 biji, tahan sehingga 6 bulan penggunaan yer.😊 . Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊Menjadikan kulit lebih gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊Mengurangkan minyak dekat muka 🍊Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, selsema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Mengawal kelemumur 🍊Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍊Mengurangkan keguguran rambut 🍊Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik 🍊Mengelakkan daripada uban . . More info, consultation & order, Jieha Trusted SID 📲019-3185400 #shaklee #shakleeuitmshahalam #shakleeuitmpuncakalam #sunburnt #breakout #jerawatresdung #setjerawat

1 0
4 hours ago
beautyby_jieha SHAKLEE HARGA STUDENT ( @beautyby_jieha )

VITAMIN C PALING MURAH! PALING BANYAK! GRAB YOURS NOW❤️ . . VITAMIN PALING MURAH UNTUK KULIT CANTIK! . . Ramai customers yang tanya Jieha dalam SET KECANTIKAN KULIT, kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume. . Jawapan Jieha semestinya VITAMIN C yang paling penting dan juga sebenarnya paling jimat! Sebotol ada 180 biji, tahan sehingga 6 bulan penggunaan yer.😊 . Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊Menjadikan kulit lebih gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊Mengurangkan minyak dekat muka 🍊Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, selsema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Mengawal kelemumur 🍊Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍊Mengurangkan keguguran rambut 🍊Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik 🍊Mengelakkan daripada uban . . More info, consultation & order, Jieha Trusted SID 📲019-3185400 #shaklee #shakleeuitmshahalam #shakleeuitmpuncakalam #sunburnt #breakout #jerawatresdung #setjerawat

1 0
4 hours ago
beautyby_jieha SHAKLEE HARGA STUDENT ( @beautyby_jieha )

VITAMIN C PALING MURAH! PALING BANYAK! GRAB YOURS NOW❤️ . . VITAMIN PALING MURAH UNTUK KULIT CANTIK! . . Ramai customers yang tanya Jieha dalam SET KECANTIKAN KULIT, kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume. . Jawapan Jieha semestinya VITAMIN C yang paling penting dan juga sebenarnya paling jimat! Sebotol ada 180 biji, tahan sehingga 6 bulan penggunaan yer.😊 . Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊Menjadikan kulit lebih gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊Mengurangkan minyak dekat muka 🍊Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan 🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, selsema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Mengawal kelemumur 🍊Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍊Mengurangkan keguguran rambut 🍊Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik 🍊Mengelakkan daripada uban . . More info, consultation & order, Jieha Trusted SID 📲019-3185400 #shaklee #shakleeuitmshahalam #shakleeuitmpuncakalam #sunburnt #breakout #jerawatresdung #setjerawat

4 hours ago
avyouthbuild Antelope Valley YouthBuild ( @avyouthbuild )

BELIEVE YOU CAN! "The greatness of a community is most accurately measured by the compassionate actions of its members." - Coretta Scott King Enroll Today! 661-266-8900 #AVYOUTHBUILD #TRANSFORM #YOUTHDEVELOPMENT #BREAKOUT#LEADERSHIP

6 0
2 days ago
forex_bee ForexBee ( @forex_bee )

Educational post 1 Here i will teach you about trendlines and how to trade them free of cost. I will be happy to help you. #trendline #breakout #trendlinebreakoutstrategy

0 0
a week ago
rinetwork.qaseh 🏅 PREMIUM AGENT RINETWORK ( @rinetwork.qaseh )

Hi! & Assalamualaikum semua ❤️ . TESTIMONI TNEEQ 🍅🍅🍅 . 📌Qaseh share testimoni pelanggan yang mengalami breakout..Alhamdulillah selepas habis sebotol, kulit muka beliau semakin licin dan menunjukkan perubahan yang positif..👏🏻👏🏻👏🏻 . Sape-sape lagi yang nak berikhtiar dengan TNeeq untuk lebih cantik dan sihat jom WA Qaseh 👇🏻😘 . WA 📲0165489917 (Agen Kod : RN1327) WA 📲0165489917 (Agen Kod : RN1327) WA 📲0165489917 (Agen Kod : RN1327) . 🏅YOUR PREMIUM & TRUSTED AGENT🧕🏻

bank frick abantecart